» Evaluare al Imobilui grătuita

» Evaluare al Imobilui grătuita

Cum de a estima costul de apartamente?

În funcție de scopul, veți avea nevoie de o evaluare expert certificat al apartamentului. expert de evaluare se face de către specialiștii noștri în vânzarea de apartamente sau ea închiriate, este un serviciu gratuit. Evaluarea certificată, rezultatul care este raportul unui evaluator independent, este necesară pentru creditarea ipotecară, creditele garantate cu bunuri imobiliare, la o rezoluție a litigiilor de proprietate, atunci când aderarea la moștenire și alte operațiuni.

apartamente gratuite de evaluare expert pentru vânzare
Atunci când vânzarea sau închirierea de apartamente, brokerii noastre imobiliare sunt libere de expert de evaluare gratuit.
La evaluarea tuturor parametrilor luați în considerare apartamentul - locația și infrastructura, caracteristicile de construcție ale clădirii și apartamente, starea de comunicații, pridvor, calitatea de reparații. Luând în considerare toate caracteristicile - statutul social al rezidenților a clădirii la tipul de ferestre, a investigat zona perspectivelor de dezvoltare. Dacă este necesar, expertul merge la obiect.

Monitorizeaza costul de propuneri similare. Notă: Experții analizează nu numai prețul indicat în vânzarea de apartamente bazelor de date și costul real al achiziționarea acestor obiecte, la fel ca în procesul de expunere a costului ei apartament poate varia. Pentru vanzatori, este important să știm ce prețul pe care cumpărătorul este dispus să plătească. Agenții imobiliari estimează, de asemenea, facilitatea de lichiditate, ținând cont de starea pieței (cerere și ofertă).